Varde melder klar !

Rutebeskrivelse og kort – Course description and map:

Ruten er 6 km og vi forventer hurtigste køretid på 17m30sek. Den tager udgangspunkt i Ligaruten fra 2016, men er blevet kortet op i området ved ”udkig” for at få sektionen med ”Lille Harzen” med igen.

Ruten kan forklares således: Fra start køres ind i ”Techno stykket” og derfra direkte over via en stenopkørsel med a- og b-linje til spidstoppen. Herfra via sandkassen ind på ”Udkik” stigningen, som køres direkte i år, og ned via ”Sigurds nedkørsel” op på ”Spids toppen” fra den anden side og ind gennem depotet, og videre via singletrack om til ”Liga hoppet” og på grusvej om til ”W-Stykket” som er ret teknisk, og så via S-Svinget ned og ind på ”Roubaix stenopkørslen” og videre om til de ”3-Opdrop” som er blevet bygget lidt om, så den kan køres i begge sider. Så hjem via ”Kina drops” og gennem depot 2 ved den runde p-plads. Så op ad grusvejen til Brandlinjen og ned af anden sektion, som kaldes ”Gl. Krogs Drop / Parabolica” som er et helt nyt korrekt bygget 180 graders berm med måde god indgang, godt flow og spark ud igen. Derfra køres ”Lille Harzen” og om via den ”Udtørrede Sø” til ”Orange teknisk sektion” og op på Krogs drop og hjem via ”Sonny Sten” til ”Slugten” og direkte hen til ”Stenfaldet”. Hjem fra Stenfaldet køres op og holdes til højre, således at det nye ”switchback singletrack” skæres fra! Ned via det store ”Hop” og ind på ”Skattekisten” som kan køres i begge sider, og hjem via ”Sandtoppen” og ind til mål!

Den korte rute er identisk med fuld rute, men kortes op efter de 3-Opdrop, således at de får både Roubaix og de 3-Opdrop med. Herfra køres ned ad Flisbakken og om til ”Slugten” via den røde vandresti. Derved bliver kort rute 4.2 km

Link til Garmin Course på fuld rute: https://connect.garmin.com/modern/activity/1763433551

Link til Garmin Course på kort rute: https://connect.garmin.com/modern/activity/1763433588

 

Conquered race

Flammen Liga / SRAM 2017#3 Varde C2

Se vinderne, her!

Done!

Conquered race

Flammen Liga / SRAM 2017#4 Silkeborg C1

Se vinderne, her!

Done!

Conquered race

Flammen Liga / SRAM 2017#5 Vejle C1

Se vinderne, her!

Done!

Læs mere om alle
DCU og UCI løb her

All races here