Tilmelding lukker idag, Varde er klar..

Kære Alle,

Dette blot en venlig reminder om at tilmeldingen til tredje afdeling af Flammen Liga 2017 lukker i morgen tirsdag den 13. juni kl. 23:00.

Herefter vil eftertilmelding kun være muligt i DCU klasserne (Ikke Elite Men og Women, samt Junior Men og Women), og kun hvis du allerede har licens.

En opdatering fra folkene i Varde lyder på følgende:

Ruten er tip top klargjort. De sidste dage har vi brugt på at klippe græs og gyvel, så det er muligt at se ruten kniv skarpt og lægge cyklen ned i de fleste sving, så du kan udnytte at denne rute har et flow som ingen andre. Vi har desværre ikke så mange højde meter, men vi har fede sving, drilske sten-sektioner og et underlag, som allerede i aften er tørret op efter søndagens regn. Der er kørt rigtig mange test runder allerede, og vi holder løbende øje med at der ikke etableres “genveje” og andre så tricks, som vi ikke ser på med milde øjne. Torsdag maler vi rødder og Lørdag kl. 14 køres Hvidbjerg Strand MTB Race, som er et motions løb uden licens. Vi har oprettet en klasse for de licensryttere, som vil bruge løbet som træning – hvilket vi syntes er en kanon ide, men vi ønsker ikke I rydder podiet, så derfor er der separate præmier til jer! Lørdag kl. 16.00 åbner sporet for fri træning.

Link til tilmeldingen for Flammen Liga #3 – https://www.sportstiming.dk/event/4769

Link til info om afdelingen – http://mtbliga.dk/races/sramliga3-c2-varde/

 

Link til Hvidbjerg Strand MTB Race tilmeldingen, som er åben til fredag kl. 18.00 – og på dagen mellem 13 og 13:30 – https://app.lap.io/event/2017-hvidbjerg-strand-mtb-race

 

Vi ses i Varde på lørdag og søndag.

 

Varde Cykelklub

Ole Klemmensen, løbs arrangør

StenfaldetD16_5360

Conquered race

Flammen Liga / SRAM 2017#3 Varde C2

Se vinderne, her!

Done!

Conquered race

Flammen Liga / SRAM 2017#4 Silkeborg C1

Se vinderne, her!

Done!

Conquered race

Flammen Liga / SRAM 2017#5 Vejle C1

Se vinderne, her!

Done!

Læs mere om alle
DCU og UCI løb her

All races here